nieuws

24-09-2019

Siddha Yoga Shaktipat Intensive 2019

                                                                       De wereldwijde SIDDHA YOGA Shaktipat Intensive 2019

                                                                                  ter ere van Baba Muktananda’s Mahasamadhi

 

Landgoed Zonheuvel in Doorn

zondag 20 oktober 2019 van 9.00 tot 18.00 uur

 

Baba Muktananda ontwierp de Shaktipat Intensive als voornaamste middel om shaktipat diksha te geven, het wekken van de innerlijke spirituele energie, de Kundalini shakti, van een zoeker. Veel Siddha Yoga-studenten geven aan dat het deelnemen aan een Shaktipat Intensive hen telkens opnieuw richt op hun doel om verankerd te raken in de ervaring van het Zelf.

De titel van deze Shaktipat Intensive is:

 

‘De kracht van de geest – Matrika Shakti’

 
Om je voor te bereiden en voor meer informatie over de Shaktipat Intensive kun je de website van het Siddha Yoga-pad bezoeken: www.siddhayoga.org.


Registratie voor de Shaktipat Intensive is t/m 18 oktober mogelijk door te mailen naar Paulien van Erp: shaktipatintensive@siddhayoga.nl.

De prijs voor de Intensive is € 450 voor volwassenen en € 195 voor jong volwassenen t/m 24 jaar. Hierin zijn de kosten voor zaalhuur, lunch, koffie en thee inbegrepen. Na inschrijving ontvang je nadere informatie.

 

24-09-2019

seva - een bron van nectar

Wil je je sadhana verdiepen?
Heb je er ooit over gedacht om seva aan te bieden, of om méér seva aan te bieden?
De nu volgende brief heeft misschien een antwoord voor jou.

 

Seva is het best bewaarde geheim van Siddha Yoga!
Gurumayi zegt: “Seva transformeert je, gegarandeerd”.
Alles in Siddha Yoga komt tot stand door de onzelfzuchtige inspanning van heel veel sevisten. Gurumayi zegt in haar boek ‘Enthusiasm’: “Seva creates a pond of nectar”. Seva geeft zoveel inzichten en vreugde, het is nectar! Door het aanbieden van seva voel je je verbonden met het pad van Siddha Yoga, het verdiept je sadhana en het versterkt ook de verbinding met je eigen hart.

 

Er zijn veel seva ‘opportunity’s’; kansen om seva aan te bieden!
Op zeer korte termijn is er de mogelijkheid om seva aan te bieden voor de Siddha Yoga Shaktipat Intensive op 20 oktober. We zoeken coördinatoren voor de organisatie van allerlei gebieden: bijvoorbeeld een coördinator transport, een coördinator in de zaal, een coördinator buiten de zaal voor de op- en afbouw, een amrit en lunch coördinatorDe voorbereidingen gaan binnenkort beginnen.
We zoeken ook enthousiaste sevisten voor zaterdagmiddag 19 oktober om de zaal en ook buiten de zaal alles op te bouwen en op zondagmiddag 20 oktober alles weer op te ruimen.
Het zou geweldig zijn als je seva wil aanbieden voor de Shaktipat Intensive.

Je kunt daarvoor bellen met Paulien: 06-20977566.


Voor de langere termijn zoeken we versterking van de landelijke organisatie van Siddha Yoga Nederland: enthousiaste Siddha Yogi’s, die in het landelijk team willen mee denken én verantwoordelijkheid willen nemen. We verwachten van deze sevisten, dat ze ook willen helpen bij het organiseren van landelijke evenementen, om zo de Nederlandse Siddha Yoga sangham sterker te maken en te houden.

Als je belangstelling hebt voor deze seva, bel dan met Dharmapal: 06-23056105.